Festival pasa svih rasa u Zagrebu: posjetite nas!

Dragi naši pratitelji, pripremite se za najluđi i najveseliji Festival pasa svih rasa koji će se održati na Trgu dr. Franje Tuđmana u Zagrebu 7. i 8. listopada! 

Ovaj vikend na Festivalu pasa bit će ispunjen ljubavlju prema našim četveronožnim prijateljima, smijehom i sa puno pseće radosti.

Vjerujemo kako će Festival posjetiti pseće njuške svih pasmina i veličina. Čivavice koje mogu stati u džep do njuški toliko velikih da ćemo se zasigurno pitati je li to uopće pas. Ali, ljubitelji pasa, ne brinite jer ima mjesta za sve!

Dok budete šetali Tuđmancem i obilazili bogatu ponudu za vašeg krznenog ljubimca. Očekujte da vas zadive razni izlagači koji nude sve što vaši krzneni prijatelji mogu poželjeti. Festival će ugostiti frizere, dresere, dizajnere, a naći će se i ukusnih psećih poslastica koje će čak i vama izmamiti zavodljive poglede. Nema šanse da izađete bez poklona za svojeg ljubimca!

Ali to nije sve! Innovare Ioseph će vam predstaviti isto nešto posebno – super cool, praktičnu i inovativnu bocu za vodu za pse!

Zaboravite na nered s čašama i prskalicama, ova boca je rješenje za sve aktivne pse i njihove vlasnike. Vaš pas može piti izravno iz nje, jer na vrhu boce nalazi se i silikonska posuda iz koje vaš ljubimac pije. Ulijte vodu u bocu, istisnite iz boce u silikonsku posudu vode koliko mislite da može popiti, a kada završi, jednim pokretom  istisnete ostatak vode natrag u bocu. Pomoću crvenog gumba zatvorite tekućinu – voda prestane curiti natrag u bocu u trenu.

Nema više nereda, curenja, prosipanja!

A sada dolazi šećer na kraju – povodom Festivala pasa svih rasa pripremili smo posebnu cijenu za ovu fantastičnu bocu!

To je prilika koju ne želite propustiti!

Ali čak i ako ne možete doći na Festival, ne brinite se. Svi oni koji ne mogu doći iz nekog razloga, mogu kupiti bocu i na našoj web stranici po istoj promotivnoj cijeni!

Sada nema više izgovora da vaš pas ne bude hidratiziran i sretan!

Dakle, označite datum u kalendaru (Save The Date – 7. i  8. listopada), povedite svoje krznene prijatelje i pridružite nam se na najboljem Festivalu pasa ikada!

 

Bit će to vikend pun smijeha, igre i nevjerojatnih psećih doživljaja.

Vidimo se i družimo uskoro!