Naša misija u 𝗜𝗻𝗻𝗼𝘃𝗮𝗿𝗲 𝗜𝗼𝘀𝗲𝗽𝗵 jest poboljšati živote ljudi – svih vas, naših klijenata-  upoznavajući vas s malim inovacijama i praktičnim artiklima koji pojednostavljuju vašu rutinu i unose zabavu u vaše svakodnevne aktivnosti. Bilo da se radi o pametnoj napravici koja štedi vrijeme u kuhinji, praktičnom uređaju koji pojednostavljuje kućanske poslove ili jedinstvenom dodatku za kućne ljubimce, naš cilj je ponuditi pažljivo odabran izbor proizvoda koji vam svojim značajkama pomažu i čine značajnu razliku.

 

KVALITETA I FUNKCIONALNOST NAŠIH PROIZVODA

Vjerujemo da inovacija nikada ne smije doći nauštrb kvalitete ili funkcionalnosti. Stoga stavljamo veliki naglasak na to da su svi proizvodi koje nudimo budu ne samo jedinstveni i praktični, nego i najviše kvalitete. Blisko surađujemo s proizvođačima i dobavljačima kako bismo održali rigorozne standarde kontrole kvalitete, osiguravajući da svaki artikl ispunjava ili premašuje očekivanja kupaca.

 

ODABIR PROIZVODA – INOVACIJA

Proveli smo opsežna istraživanja tržišta kako bismo identificirali nedostatke tržišta i odredili područja gdje male inovacije i praktični proizvodi mogu značajno utjecati na živote ljudi

Pretražujemo razna područja, od tehnologije i kućanstva do lifestyle-a i osobne njege, kako bismo otkrili proizvode koji donose praktičnost, učinkovitost i zadovoljstvo svakodnevnim zadacima i aktivnostima ljudi.

 

Kombinacijom naše strasti za inovacijama, predanosti kvaliteti i zadovoljstvu kupaca 𝗜𝗻𝗻𝗼𝘃𝗮𝗿𝗲 𝗜𝗼𝘀𝗲𝗽𝗵 spreman je postati vodeća destinacija za one koji traže praktična i inovativna rješenja koja olakšavaju svakodnevni život. 

 

INNOVARE IOSEPH j.d.o.o.
Jurjevska ulica 31A
10000 Zagreb

prodaja@innovareioseph.hr

OIB 84409608613
EUID HRSR.081414411

Sud upisa: Trgovački sud u Zagrebu