Inspirira nas želja da unesemo svježinu, praktičnost i zabavu u svakodnevne rutine ljudi, nudeći im proizvode koji su jedinstveni, kvalitetni i rijetki na hrvatskom tržištu.

Iznimno pažljivo biramo proizvode koje ćemo predstaviti, a najviše se baziramon na njihovu praktičnost, kreativnost i kvalitetu, te se trudimo pronaći one koji će zaista pojednostaviti život i unijeti radost u svakodnevicu naših korisnika.

Naš glavni cilj je omogućiti ljudima da s lakoćom obavljaju svoje svakodnevne zadatke uz pomoć inovativnih proizvoda, te im istovremeno pružiti osjećaj zadovoljstva i zabave.

Proučavamo tržište i istražujemo nove trendove kako bismo pronašli proizvode koji se ističu svojom originalnošću i rijetkošću, te često surađujemo s malim proizvođačima i umjetnicima.

Naš je cilj i velika želja da nam asortiman obuhvaća proizvode za osobnu, organizaciju kućanstva, kućne ljubimce, kreativno opuštanje te mnoge druge praktične i zabavne predmete.

Temeljito testiramo svaki proizvod prije nego ga uvrstimo u ponudu, surađujući samo s pouzdanim proizvođačima čija je kvaliteta dokazana.

Naši proizvodi omogućavaju korisnicima da žive život s većim veseljem, praktičnošću i kreativnošću, pružajući im sredstva koja unapređuju njihovu svakodnevicu na jedinstven i neobičan način.

Fokusiramo se na atraktivno predstavljanje proizvoda putem detaljnih opisa i fotografija, a kako bismo online kupcima što bolje prenijeli vrijednost proizvoda.

Da, konstantno tražimo nove proizvode i ideje te otvoreni smo za suradnju s drugim tvrtkama koje dijele našu viziju pojednostavljivanja i obogaćivanja svakodnevnog života.

Naša boca za vodu za pse ističe se iznimnom kvalitetom, sigurnim materijalima i inovativnim dizajnom, čineći je savršenim pratiteljem za vašeg ljubimca.

Boca je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su potpuno sigurni za kućne ljubimce i ljudsku upotrebu. Materijali su BPA FREE, što znači da ne sadrže štetne tvari poput bisfenola A.

Naša boca za vodu za pse je iznimno praktična i prenosiva, potpuno nepropusna te dolazi u tri atraktivne boje. S kapacitetom od 600 ml, savršena je za svaku priliku, bilo da se radi o šetnji, vožnji automobilom, putovanju, planinarenju ili trenucima odmora.

Koristiti bocu za vodu za pse je vrlo jednostavno. Samo podignete silikonsku posudu, pomaknete crveni gumb/prekidač u desno kako biste pustili vodu stiskom boce, a zatim pustite da se ostatak vode vrati u bocu, vratite gumb u lijevo kada je vašem psu dovoljno vode. Nakon upotrebe, zatvorite bocu silikonskom posudom.

Boca ima kapacitet od 600 ml, što je dovoljno da vašem psu osigura dovoljno vode tijekom aktivnosti na otvorenom.

Da, boca je pogodna za sve vrste pasa i veličina. Njen praktičan dizajn omogućuje lakoću korištenja za sve pasimine.

Naručivanje je jednostavno. Samo odaberite željenu boju, dodajte proizvod u košaricu, unesite podatke za dostavu i završite kupovinu. Dostava je dostupna odmah.