Besplatna dostava za kraj listopada!

Besplatna_dostava_Innovare
Besplatna dostava za kraj listopada – Innovare Ioseph

Posebna jesenska akcija za kraj listopada: besplatna dostava za bocu za vodu za pse na innovare-ioseph.hr!

Ovog listopada pripremili smo nešto posebno za vas i vašeg krznenog prijatelja: od 27. do 31. listopada u tijeku je besplatna dostava za našu revolucionarnu bocu za vodu za pse za narudžbe putem naše web stranice innovare-ioseph.hr.

Vaši ljubimci zaslužuju samo najbolje, a naša inovativna boca za vodu za pse pruža upravo to. Zaboravite na komplicirane zdjelice i nepraktične čepiće. Naša boca omogućuje jednostavno i higijensko hidratiziranje vašeg psa dok ste u pokretu.

Boca za vodu za pse
Praktična i inovativna bocu za vodu za pse

Boca za vodu za pse može se koristiti u svakoj prilici – na putovanju, na izletu, na plaži, u automobilu, kod kuće….Osim što ej iznimno praktična, ona je i potpuno nepropusna. Jednim pritiskom na gumb zaustavljate vodu u bocu da bi se vaš ljubimac napio, a onda vodu ne bacate nego ju vraćate natrag u bocu. Vrlo inovativbo, složit ćete se!

 

Ova posebna ponuda traje samo nekoliko dana, tako da nemojte propustiti priliku osigurati vašem ljubimcu najbolje što zaslužuje. Naručite sada i iskoristite besplatnu dostavu kako biste ovu praktičnu inovaciju ODMAH donijeli svom četveronožnom prijatelju. Vaša pseća avantura nikada nije bila jednostavnija!

Boca za vodu za vašeg ljubimca čeka vas u virtualnom izlogu Innovare Ioseph. Odaberite između tri prekrasne boje, a mi vam bocu direktno na vaša vrata dostavljamo ODMAH i to besplatno.

Ovu posebnu akciju možete iskoristiti do 31.10.2023. Akcija vrijedi za cijelo područje Republike Hrvatske.